Wil je ons steunen?

Sponsor worden

Het JvG Trainingscentrum kan uw hulp goed gebruiken

Op dit moment worden donaties nog via de Jelle van Gorkom Foundation ontvangen, omdat er achter de schermen hard wordt gewerkt aan de oprichting van een eigen bankrekening voor het JvG Trainingscentrum. We zorgen er voor dat alle donaties nauwkeurig worden bijgehouden en specifiek worden gebruikt voor het JvG Trainingscentrum.

Jouw steun is van onschatbare waarde en zal een directe impact hebben op het realiseren van ons doel om mensen met niet-aangeboren hersenletsel een plek te bieden waar ze zich verder kunnen ontwikkelen. We zijn dankbaar voor jouw bijdrage en verzekeren je dat elke donatie op de juiste manier zal worden ingezet om het JvG Trainingscentrum tot een succes te maken.

De JvG Trainingscentrum sponsorpakketten

Afhankelijk van je budget en doelstellingen, kunnen we samenwerken om het juiste sponsorpakket te kiezen dat past bij de behoeften van jouw bedrijf en het trainingscentrum. Neem contact op voor de mogelijkheden.

€5.000,- (excl. BTW)

Platinum sponsor:

Dit pakket omvat prominent zichtbare logo-vermeldingen op onze website, nieuwsbrief en socials. Inclusief de mogelijkheid om een dagdeel mee te lopen tijdens een van onze trainingsdagen en om je producten of diensten te presenteren tijdens een training workshop en good karma. Daarnaast ontvang je 5 boeken van Jelle ‘Accepteren en doorgaan’. Een voor jezelf en maar liefst 4 om cadeau te doen.

€2.500,- (excl. BTW)

Goud sponsor:

Hiermee krijgt uw bedrijf zichtbaarheid op onze website, nieuwsbrief en socials. Inclusief de mogelijkheid om een dagdeel mee te lopen tijdens een van onze trainingsdagen en om je producten of diensten te presenteren tijdens een training workshop en good karma. Daarnaast ontvang je 2 boeken van Jelle ‘Accepteren en doorgaan’. Een voor jezelf en één om cadeau te doen.

€1.000,- (excl. BTW)

Zilver sponsor:

Dit pakket biedt logo-vermelding op onze website, nieuwsbrief en socials, en de gelegenheid om informatiefolders en bedrijfsinformatie te delen met deelnemers en good karma. Daarnaast ontvang je het boek van Jelle ‘Accepteren en doorgaan’.

€500,- (excl. BTW)

Bronzen sponsor:

Als bronzen sponsor ontvang je erkenning op onze website en een vermelding op onze socials (Instagram en LinkedIn) en good karma.

€250,- (excl. BTW)

Vriend van het Trainingscentrum:

Voor kleinere bedrijven of individuele sponsors die willen bijdragen, biedt dit pakket een vermelding op onze website en good karma.

We zijn dankbaar voor onze sponsoren:

Gouden sponsor

VictimFirst Advocaten

Zilveren sponsor

NAP Techniek

Zilveren sponsor

Lindesk

Zilveren sponsor

Smart Letselschade

Zilveren sponsor

MetZorg

Trivium Advies

Kan het JvG Trainingscentrum iets voor jou betekenen, meld je direct aan!

Onze missie is om mensen met niet-aangeboren hersenletsel na hun revalidatieperiode een programma te bieden waarmee ze zich kunnen blijven ontwikkelen en een waardevolle plaats in de maatschappij kunnen innemen.

 

Meer weten over Jelle's verhaal?

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Aanmelden...

Bedankt voor het inschrijven! 

© 2024 · JvG Trainingscentrum

Website door hapklaar.online