Wil je ons steunen?

Aanmelden

Meld je aan voor het JvG Trainingscentrum

Wat kun je verwachten?

Gedurende deze pilotfase zullen we maximaal 10 mensen intensief begeleiden. Hierbij kijken we per persoon naar de mogelijkheden op zowel fysiek als mentaal vlak en houden we rekening met de persoonlijke belastbaarheid en prikkelgevoeligheid.
Fysiek zullen zij twee keer per week onder begeleiding trainen op Sportcentrum Papendal. Voor de rest van de week zullen zij een programma mee krijgen voor in hun thuisomgeving. Daarnaast begeleiden we hen mentaal.

We zullen de ontwikkeling van de deelnemers gedurende het traject monitoren. Daarbij zullen we het traject vastleggen op beeld om de meerwaarde van onze aanpak aan te tonen.

Doelgroep:

Mensen die hersenletsel hebben opgelopen

Mensen met dromen en doelen voor de toekomst en daarvoor willen gaan

Mensen met de motivatie om alles uit zichzelf te halen

Vertrouwen in verdere verbetering door revalidatie waarin (intensief) sporten centraal staat

Wat onderscheidt het JvG Trainingscentrum?

Wij gaan verder waar de reguliere zorg stopt. Wij zien jouw mogelijkheden, dromen en kwaliteiten (en obstakels) als uitdagingen. Als uitgangspunt nemen wij de belastbaarheid van de persoon in ons traject. Daarbij werken wij samen met ervaringsdeskundigen vanuit de zorg en (top)sport.

Meld je hier aan!

Bedankt voor je interesse in ons trainingsprogramma. We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat elke deelnemer de best mogelijke ervaring heeft. Daarom hebben we ervoor gekozen om na het invullen van het onderstaande formulier eerst een persoonlijk gesprek met je te voeren.

Dit persoonlijke gesprek stelt ons in staat om meer te weten te komen over jouw specifieke behoeften, doelen en verwachtingen. We willen er zeker van zijn dat ons trainingsprogramma aansluit bij wat jij zoekt en dat we de juiste match zijn voor jou.

Tijdens dit gesprek krijg je ook de gelegenheid om vragen te stellen en eventuele zorgen te delen. Het is een geweldige kans voor ons om elkaar beter te leren kennen en te bepalen of we samen een succesvolle samenwerking kunnen aangaan.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en meer te weten te komen over jouw doelen en ambities. Vul alsjeblieft het onderstaande formulier in, zodat we een persoonlijk gesprek kunnen inplannen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een geschikte tijd te vinden.

Voor- en achternaam(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
Contactvoorkeuren(Vereist)
Tijdvak(Vereist)

Medisch team

Wat voor voorziening heb je?*(Vereist)

Kan het JvG Trainingscentrum iets voor jou betekenen, meld je direct aan!

Onze missie is om mensen met niet-aangeboren hersenletsel na hun revalidatieperiode een programma te bieden waarmee ze zich kunnen blijven ontwikkelen en een waardevolle plaats in de maatschappij kunnen innemen.

 

Meer weten over Jelle's verhaal?

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Aanmelden...

Bedankt voor het inschrijven! 

© 2024 · JvG Trainingscentrum

Website door hapklaar.online