Wil je ons steunen?

Kom meer te weten

Het boek van Jelle:'accepteren en doorgaan'

Dit boek is het verhaal van een onbezorgde, vrolijke jongen uit de Achterhoek die uitgroeide tot een grote inspiratiebron.

Verhaal

'Accepteren en doorgaan'

Dit boek is het verhaal van een onbezorgde, vrolijke jongen uit de Achterhoek die uitgroeide tot een grote inspiratiebron. De vooruitzichten die hij kreeg van de artsen waren somber. Nooit meer praten, lopen of fietsen. Daar dacht Jelle anders over.

De afgelopen jaren doorliep hij meerdere revalidatie trajecten. Allemaal met het doel om telkens een beetje beter te worden. Met zijn resultaten heeft hij iedereen verrast. Zijn motto: “It always seems impossible until it’s done” leeft hij zelf elke dag na.

Met de Jelle van Gorkom Foundation wil hij andere mensen met een beperking helpen om ook het maximale uit hun mogelijkheden te halen. Het delen van zijn eigen verhaal is hierin de eerste stap.

Over de auteur​​

Ad van Ham is de schrijver van het boek, evenals de maker van de documentaire over Jelle.

Ad, een gepassioneerde verhalenverteller, is de bezielde directeur van 88 Balls Media. Met zijn bedrijf biedt hij een breed scala aan diensten aan, waaronder advies, coaching en media producties. Hij is gespecialiseerd in het creëren van meeslepende documentaires en het vastleggen van betekenisvolle portretten.

Met een scherp oog voor detail en een creatieve geest maakt Ad hoogwaardige media content. Of het nu gaat om documentaires of boeken, 88 Balls Media en Storytelling staat bekend om het leveren van boeiende en onvergetelijke verhalen die mensen raakt en inspireert.

Ad’s passie voor storytelling is grenzeloos en zijn toewijding aan het brengen van verhalen tot leven is ongeëvenaard. Met zijn bedrijf en zijn expertise heeft hij de kracht om de wereld te veranderen, één verhaal tegelijk.

Bestel vandaag het boek nog!

Kom in contact​​

Wil je Jelle boeken als spreker? Of ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Of heb je gewoon een andere vraag? Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Kan het JvG Trainingscentrum iets voor jou betekenen, meld je direct aan!

Onze missie is om mensen met niet-aangeboren hersenletsel na hun revalidatieperiode een programma te bieden waarmee ze zich kunnen blijven ontwikkelen en een waardevolle plaats in de maatschappij kunnen innemen.

 

Meer weten over Jelle's verhaal?

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Aanmelden...

Bedankt voor het inschrijven! 

© 2024 · JvG Trainingscentrum

Website door hapklaar.online